България Север

Карнавална неделя с много спорт и забавления

снимка: Община Габрово

снимка: Община Габрово

Традиционно последният ден от карнавалната седмица предлага спортни прояви за малки и големи, за габровци и гостите на града.

Тази година няма да се откажем от добрата практика и старата максима „Здрав дух в здраво тяло“ и обявяваме в аванс събитията, които ще разтърсят спортните Ви емоции на 22 май 2016 г.

Аматьорски турнир по вдигане от лег ще има на пл. „Възраждане“. Организатори са Община Габрово със съдействието на фитнес център Power Gym и спортен клуб по вдигане на тежести „Михаил Петров“. Състезанието ще се проведе по следния график: от 13.00 часа – кантар – теглене на всички участници; от 14.00 часа – състезание І група и от 15.00 часа – състезание ІІ група.

Водещ на събитието ще бъде балканският шампион по културизъм Богомил Йорданов, познат на всички фитнес маниаци и запалени фенове по бодибилдинг.

Записването на участниците в турнира ще бъде до 18 май 2016 г. на мобилен тел. 0897 879 600 – Стефан Георгиев – фитнес център Power Gym, на мобилен тел. 0887 449 698 – Румен Янчев – зала по щанги, или на място във фитнес център Power Gym и залата по щанги на стадион „Христо Ботев“.

Останалите две събития са за любителите на силните усещания и веломаниаците – демонстрация на фитнес уреди и турнир по екстремно колоездене Gabrovo Challenge.

Не пропускайте да участвате в карнавала на 21 май и в спортния събитиен маратон на 22 май. Живей активно, мисли позитивно и ще оцелееш, ако се смееш.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730