Спорт

ЦСКА взима още един нападател през зимата


ЦСКА ще се подсили с още един нападател през зимната пауза, пише вестник „Тема Спорт“. Армейците искат да привле­кат трета опция за поста ос­вен Преслав Йорданов и Вилмар Джордан.

Основната причина за това е, че при конту­зия или наказание на някой от двамата отборът остава без адекватна алтернатива и това налага преквалифици­рането на състезател, който се изявява на друг пост, какъв­то е случаят с Кулма. На вър­ха на атаката в последните два мача бе пробван именно Густаво Кулма, но е очевидно, че колумбиецът няма необхо­димите качества за тази зо­на, фрапиращият му пропуск срещу Дунав, когато удари греда в най-ключовия момент при 0:1, говори красноречиво за това.

Така ЦСКА ще хвърли сили през зимата В привличането на още един нападател, като по всяка вероятност ще се насочи към чужденец. Приори­тет е да се осигури португа­лец или футболист от Южна Америка, като вече има набе­лязани цели. В следващите ме­сеци Стойчо Стоилов ще е в чужбина, за да наблюдава играчи. Отделно от това той вече има някои набеляза­ни имена.

ЦСКА ще се подсили през зи­мата и на още един ключов пост, за който също още от­сега се следи подходящ изпъл­нител.

Вчера отборът проведе първа пълноценна тренировка след поражението от Дунав. Заниманието бе в комплекс „Царско село“ от 18:30 часа“. Треньорът Едуард Йорданеску направи 30-минутен разбор, в който посочи в детайли грешките на тима….