Бизнес и Политика

Калфин: Влизаме в битката, за да победим


Коалиция „Калфин-президент“ откри официално своята национална предизборна кампания в „Зала 1“ в сградата на „Интер Експо Център“ в София.

„Влизаме, за да успеем, за да победим. Няма да ни задоволи нищо по-малко от спечелване от президентските избори“, обяви Калфин. В речта си той посочи, че България не трябва да преосмисля членството си в ЕС и НАТО, а да го изпълни със съдържание.

Лично лидерът на АБВ Георги Първанов постави началото на събитието. „Ивайло Калфин, като дялан камък, ще си стои на мястото в президентската институция, заяви Първанов. 

„Познавам Ивайло повече от 20-25 години. Мога да кажа ясно, категорично, недвусмислено, г-н Калфин е човек почтен, свестен, а това е дефицит в българската политика и точно заради това се надявам в негово лице българските граждани да припознаят новия президент. Пожелавам му го искрено. На добър час и победа“, каза лидерът на АБВ.

Ямбол е първият град, който Калфин ще посети в предизборната си кампания. На 10 октомври в конферентната зала на Община Тунджа ще се състои пресконференция. Началото е в 18.00 часа. …