СИХРЕ, хорека секторът и кулинарите
Създаването на бизнес взаимоотношения е може би най-важната част от работата на една компания. В идеалната ситуация това е моментът, в който, след детайлна подготовка за представяне на бранда си, получаваш шанс да покажеш пълния капацитет от възможности пред клиенти и партньори.
Подобна ситуация ще има през ноември в София, когато фирми с дългогодишен опит и адекватно разбиране на потребностите на клиентите се събират на най-голямото бизнес изложение в страната за хорека сектора СИХРЕ.
Събитието предлага тематично разделени зони за участници и демонстрации. Тази година ще бъдат представени над 80 бранда от 22 държави, а в програмата на изложението са предвидени предизвикателства за кулинари и баристи.
16-ото издание на СИХРЕ ще се проведе в Интер Експо Център от 9 до 12 ноември, паралелно с изложенията за хранително-вкусовата индустрия – Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното и Интерфуд & Дринк.
Миналата година изложенията бяха посетени от над 19 хиляди души, като в момента очакванията на организаторите са това число да бъде надхвърлено.
За гастрономите
В дните на изложението Българската асоциация на професионалните готвачи главно в лицето на шефовете Андре Токев и Димо Димов организират GastronomiX. Кулинарното събитие ще предложи две отделни програми – за професионални готвачи и за любители, като предстои да бъдат обявени и подробностите.
За втора поредна година Unilever Food Solutions организира състезание за готвачи – UniChef. Тази …