България Север

Пратеници на „Америка за България“ са в Габрово

снимка: Община Габрово

Представители на Съвета на директорите на Фондация „Америка за България“ са на двудневно работно посещение в Габрово, информираха от местната общинска администрация.

Съставът на делегацията включва Майкъл Дън, Крис Матлън и Валентин Брайков, които са членове на Борда, Десислава Тальокова – изпълнителен директор, Калина Константинова – експерт „Развитие на частния сектор“ и Юлияна Дечева – програмен асистент „Изкуство и култура“.

снимка: Община Габрово

Програмата днес започна със среща с кмета на града Таня Христова, на която гостите имаха възможността да се запознаят с приоритетите на развитие на общината, важни реализирани проекти в областта на инфраструктурата, опазването на околната среда, социалната сфера, образованието и културата.

Визитата продължава с посещения в няколко габровски предприятия, културни забележителности и музеи. По желание на представителите на Фондация „Америка за България“ са организирани и срещи с неправителствени организации, ръководители на културни и образователни институции и фирми.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730