Интериор

Легендарният Хулио Иглесиас представя нещо изумително


Легендата на латино музиката Хулио Иглесиас не спира да изумява с творческата си енергия. Той е най-продаваният и успешен латино артист за всички времена и продължава да пише история в музиката.

Сега Иглесиас представя своя нов албум “MÉXICO & AMIGOS”. Това е първият албум-колекция в изключителната 49-годишна кариера на музиканта и в него са събрани дуети с много други латино звезди като Juan Luis Guerra, Plácido Domingo, Joaquín Sabina, Pablo Alborán, Andrés Calamaro, Diego Torres, Thalía, Eros Ramazzotti, Mario Domm (Camila), Sin Bandera и Omara Portuondo, които са гост музиканти.

“Албумът е посветен на всички тези велики композитори, които поколение след поколение изпълваха живота ни с любов, носталгия, спомени и незабравими моменти. Композитори, които след толкова много години продължават да живеят в сърцата ни. Искам с този албум да отдам пълното си възхищение и респект към тяхното творчество. Благодаря на всички артисти, които се включиха в записите за албума, за тяхната огромна любов и талант. Обичам ви завинаги“, заявява Хулио Иглесиас.

С предстоящия нов проект, година и половина след премиерата на мултиплатинения албум „Mexico“, Хулио Иглесиас затвърждава връзката, която има с музикалното наследство на Мексико, интерпретирайки всяка една песен със страстта, с която само той умее. Албумът е трибют към незабравимите композитори на Мексико и включва 12 песни с неподправената атмосф…