Интериор

Яки коли и готини жени заредени с „Бензин“ (ВИДЕО)


„В българското кино трябва да се научим да разказваме добре истории. Хората, които се занимават с кино са съвременните разказвачи на приказки. Ние трябва да разказваме добре тези приказки. Много трудно се пише за кино и много трудно се намират добри сценарии. Ал Пачино е казал, че за добър филм са нужни три неща: Сценарий, сценарий и сценарий.“ Това заяви Асен Блатечки пред Факти.бг по време на премиерата на новия му филм „Бензин“.

По време на премиерата на специален червен килим, разположен на 17-метрова платформа, оформена като състезателна писта, преминаха всички актьори и гости.

Калин Врачански, Башар Рахахал, Снежана Макавеева и Лиляна Станаилова пристигнаха на шоуто с едни от най-екстравагантните спортни и класически коли. Зрителите имаха възможност да видят Ferrari 458 Italia, Lamborghini Gallardo и Porsche Panamera. Самият Асен Блатечки пристигна с черна Mazda Luce, която е и главен герой във филма.

Естествено бързите коли, бяха придружени и от красиви жени, които направиха шоуто още по-зрелищно. Филмът е по кината от днес. Във видеото може да видите цялото интервю с Асен Блатечки.