В обектива

Музикалният свят скърби за Манчестър


Музикални знаменитости изказаха съболезнованията си за жертвите и ранените при терористичното нападение в град Манчестър. Най-малко 22 души загинаха, а над петдесет бяха ранени след концерт на американската певица Ариана Гранде.

„Съкрушена, в дъното на душата. Толкова съжалявам, нямам думи“, написа Ариана Гранде в профила си в Туитър часове след атаката. Тя ще отмени оставащите концерти от европейското си турне.

Американската поп звезда Тейлър Суифт написа в социалните мрежи: „Мислите ми са с тези, засегнати от трагедията в Манчестър. Изпращат цялата си любов“.

Британският рок изпълнител Лиъм Галахър заяви, че е шокиран от новината за атентата и също изказа съболезнованията си на близките на загиналите.

Дюран Дюран написаха, че скърбят за невинните жертви на атентата в Манчестър. „Мислите ни са с всички хора, които са били там“, заявиха от британската банда.

Кейти Пери също написа в Туитър, че скърби за Манчестър. Ники Минаж заяви, че мислите й са със семействата на загиналите. „Нямам думи да опиша как се чувствам заради случилото се в Манчестър. Не искам да повярвам, че светът, в който живеем, е толкова жесток“, заяви Бруно Марс.

Селена Гомес и Деми Ловато също изказа своите съболезнования за жертвите на терористичното нападение в град Манчестър, отговорност за което пое групировката „Ислямска държава“….