Бизнес и Политика

Шоколад, гурме, био храни и безброй изкушения ще предложи изложението Интерфуд & Дринк

Всеки истински ценител на храната знае, че от основно значение е продуктите да бъдат съчетани по възможно най-добрия начин. Но за да бъде изживяването от храната пълноценно, е нужно тя да бъде с радващ окото външен вид и поднесена с вкус. От 8 до 11 ноември вратите на международното изложение за храни, напитки и технологии Интерфуд & Дринк, провеждащо се в Интер Експо Център, ще бъдат широко отворени за всички. За поредна година форумът разполага с Био зона и зона Диета и фитнес.

В рамките на Интерфуд&Дринк през тази година за първи път ще има колективно участие от Великобритания и Италия. Форумът се провежда паралелно с международните изложения в хранително-вкусовия и хорека сектора Месомания, Светът на млякото, Салон на виното, Булпек и Сихре. През тази година в тях ще се включат повече от 450 участници, 150 от които за първи път. Над 80 са чуждестранните фирми.

Шоколадът – пленително истински

Шоколадовите изделия са любими на мнозина. Интерфуд&Дринк се превръща в мястото, на което могат да бъдат срещнати и опитани различни изкушаващи предложения. Шоколатиерите от Casa Kakau ще представят истински, натурален шоколад по технологията „bean to bar“ (от какаовите зърна до шоколада). За продукта фирмата купува нужните какаови зърна директно от малки еквадорски ферми. Колекцията шоколад с рози с марка Rosey’s mark посетителите ще открият на щанда на РИМ ГРУП КО. Продуктът е с патентов…