Спорт

Моци и Марселиньо недоволстват от Херо

Асът на Лудогорец Марселиньо коментира след поражението от Истанбул Башакшехир с 1:2, че не знае защо „орлите“ са чакали своя съперник в защита през първото полувреме.

„Изиграхме много лошо първото полувреме. През втората част пресирахме. Резултатът е лош за нас. Нямахме шанс. Искахме да се класираме днес за следващата фаза на Лига Европа“, коментира Марселиньо.

„През второто полувреме играхме в атака и мислихме за победа. Когато играем в атака, съперникът има респект и уважение. Тогава резултатът е друг. Не знам защо ги чакахме“, съжаляваше още бразилецът.

„Имаме шансове. Добър отбор сме. Отиваме в Германия, за да постигнем добър резултат. Няма да ни е лесно, но ще направим всичко възможно, за да се класираме“, добави Марселиньо.

Защитникът на Лудогорец Козмин Моци заяви: „Първото полувреме не играхме добре. Трябваше през целия мач да играем както през последните 45 минути. Имаше и малшанс“.

„Знаехме, че Истанбул не дойде с най-доброто и трябваше да се възползваме. През първото полувреме действахме прекалено изчаквателно. Можехме да спечелим трите точки. Ако играем както през второто полувреме, можем да победим Хофенхайм в Германия”, заяви Моци.