Изкуство и Общество

Рядък шанс да поиграете голф с Боно

Вокалистът на U2 Боно ще наруши дългогодишен обет между членовете на бандата да не играят голф, предаде Fox News. Причината е предстоящото му участие в благотворителна кауза за събиране на средства за борбата против ХИВ и СПИН.

U2 сключи обет в миналото, когато бяхме тийнейджъри и сформирахме бандата, че единственото нещо, което никога няма да правим е да играем голф. Не мислехме, че това има много общо с рокендрола“, каза Боно.

Шансът за игра на мини голф с U2 е само едно от преживяванията със знаменитости, които участниците могат да спечелят като част от кампания за Световния ден за борба със СПИН на 1 декември на сайта Omaze.com/RED. За всяко дарение от 10 щатски долара до 18 януари, дарителят получава възможността да тренира с Чарлийз Терон или да посети филмова премиера с Рийз Уидърспун.

Боно ще си партнира с телевизионния водещ Джими Кимел за предаване по телевизия ABC, където заедно с други звезди ще предлагат брандирани продукти за набиране на средства, като дрехи, козметика и аксесоари.