Бизнес и Политика

Денонощна пътна помощ-умният избор при повреда на пътя

Във времена на улеснен достъп до всякаква информация и услуги, бъдете подготвени и не оставяйте обстоятелствата да ви изненадат, особено когато сте на път и се случи някаква авария.

Номерът на лицензирана денонощна Пътна помощ, трябва да бъде запаметен в телефона ви така, както „спешните обаждания” към номер 112.

Подобен тип подготовка преди пътуване ще ви накара да се чувствате по-сигурни и ще намали шанса при инцидент да предприемете необмислени постъпки и в състояние на тревожност и притеснение. Предварително ще знаете към коя фирма да се обърнете при нужда и това ще ви спести много неприятности.

Услугата автосервизна помощ, катo опция на Пътна помощ, ще улесни отремонтирането на вашият автомобил на мястото на аварията.Това ще ви спести много време,нерви и излишни разходи. Бързото пристигане на екип от професионални механици, които да проверят и отстранят проблема на вашето превозно средство, ще ви даде сигурност за професионално свършена работа като във автосервиз. Тази услуга е на разположение при нужда двадесет и четири часа до всяка точка на страната и при всякакви условия.Ако по преценка на механиците, колата има по-сериозни щети, които не могат да се отстранят извън сервиз, то те ще ви насочат при избора ви на автосервиз, където най-бързо и ефективно автомобилът ще бъде ремонтиран и ще го превозят до там с пътна помощ.

Тази услуга е напълно достъпна и се изпълнява от лицензирани фирми с дългогодишен опит в пътната помощ и с двадесет и четири часово работно време.