Интериор

Проект за тристаен апартамент със свеж интериор в морски стил

В статията разглеждаме триизмерен проект на интериорен дизайн в морски стил, предназначен за тристаен апартамент с големина от 98 м². Жилището се намира в непосредствена близост до морето,  което разкрива своята необятност и красиви гледки пред собствениците на жилището, които могат да му се радват от прозорците си. Страхотните гледки са инициирали и желанието на собствениците да декорират интериора на своя дом в цветове и детайли, носейки именно морския дух и усещането за спокойни слънчеви дни.

Интериорният проект е създаден, за да бъде изключително лек, спокоен и свеж, радвайки своите собственици – семейство с две малки деца. Цветове, в които е решена почти всяка част от жилището са бяло, тюркоазено синьо и два нюанса на дървото, които са внимателно избрани, така че да се балансират и допълват.

Дневният тракт, който включва просторна дневна зона, удобна трапезария и функционална и красива кухня е сърцето на жилището. Помещението е така устроено, че да събира всички членове на семейството на едно място, без значение какви са техните занимания. Дневната зона предлага удобен диван, позициониран срещу големия телевизор, създавайки страхотен мултимедиен център, в близост до който откриваме организирано практично работно място.

Диванът от своя страна е заобиколен от трапезарната маса, като тя следва неговата форма. Нестандартно решение, което се оказва доста практично в този случай, предлагайки допълнително място за сядане. Обширната кухня е от другата страна на стаята и предлага пълен набор от кухненски уреди, позиционирани в изключително семплия и изчистен дизайн.

Родителската спалня, детската стая, както и двете бани предлагат на своите обитатели практични и добре усвоени жилищни площи, изтънчено декорирани и носещи в себе си духа на морето и чистотата на лятното небе.