България Север

Млади таланти: Ели мечтае да стане звезда и да покори големите сцени

Тя се казва Елизабет Виталиева и е на 8 години. Музикалният талант от Мездра това лято сбъдна една голяма своя мечта – записа дебютната си песен и клип към нея.

Пее от 4-годишна и мечтае да стане звезда и да покорява големите сцени. Преди няколко месеца родителите й се запознават с Димо Филипов, продуцент на Северозападна музикална компания „СеВеКом“. Той много я харесва и Ели записва песента ,,Родена съм под щастливата звезда“, която разказва за нейното детство и как се чувства удовлетворена на сцената и когато я аплодират хората. Видеоклипът е записан във Вършец и е качен в ютуб на 10 август. Елизабет си има псевдоним Виталия и фейсбук страница Виталия официал.

Ели е солистка на Вокална група „Детски свят – мини” при музикалния педагог Анета Петкова. Още съвсем малка, бъдещата второкласничка вече има множество награди, грамоти, медали и статуетки от регионални, национални и международни фестивали, конкурси и събори. Творческите планове на младата певица включват запис на народна песен през есента, като едновременно се работи по още три проекта, споделят родителите й. Виталия казва, че няма да спре да пее и да весели народа. Любимите й изпълнители са Лили Иванова и Гери Никол.

Освен музикален талант, Елизабет е отличничка в училище. Многократно е отличавана за участия в ученически състезания, конкурси и олимпиади.



Материалът Млади таланти: Ели мечтае да стане звезда и да покори големите сцени е публикуван за пръв път на Новини от Плевен – „BG Север“.