България Север

Плевенчанинът Веселин Плачков е сред съквартирантите във VIP Брадър

Плевенският актьор Веселин Плачков е част от съквартирантите в новия сезон на VIP Брадър.

„Беше мечта да бъда актьор. За да бъда актьор се налагаше да бъда и готвач, строител, охранител на парк. Това е цената, за да имаш мечтата да бъдеш актьор в България. А също така и за да можеш да казваш каквото искаш от сцената“, сподели актьорът, който доби популярност с ролята на Васил Левски в едноименния филм на Максим Генчев.

Веселин сподели от екрана, че не приема някой да му казва как да обича или как да живее. След броени дни той очаква да стане татко отново. Задно с певицата Мариана Попова очакват третото момиче в семейството. Веселин има дъщеричка Андреа от първия си брак, Мария-Магдалена е дъщерята на Мариана.  „Тя каза че съм див, непокорен и човек, който не може да бъде опитомен. Тя успя да ме опитоми, ама не й казвайте“, с намигване сподели актьорът преди влизането в Къщата.

Според него жената трябва да се печели всеки ден и се надява, че в Къщата няма да има мъже, които накърняват женското достойнство. „Влизам, за да победя“, завърши Веселин

В риалитото интригата ще се върти около жената царица. Първият президент в Къщата ще е плеймедката Нора Недкова. 

Материалът Плевенчанинът Веселин Плачков е сред съквартирантите във VIP Брадър е публикуван за пръв път на Новини от Плевен – „BG Север“.