Интериор

Свеж и просторен двустаен апартамент от Archaspetto [63 м²]

Стилът Loft ни дава възможност да обзаведем жилището си по един страхотен начин, придавайки му нестандартност, пространственост и много чар. В тази статия ще ви покажем новия интериор на едно средно по големина жилище, решено именно в този страхотен стил.

Жилището е с големина от 63 м² и е част от новопостроена жилищна сграда. Интериорът е дело на архитектурното студио Archaspetto , а неговата собственичка е младо момиче, водещо активен начин на живот, занимаващо се с творческа работа. Тя поискала от дизайнерите да създадат мек и уютен интериор с възможност за художествена трансформация и мотиви от стила “Loft”.

Жилището предлага две две помещения, в който виждаме ясно обособени зони. Основното помещение предлага отворена дневна с кухненски бокс, където откриваме едно много интересно разделение между двете зони. Стаята е много просторна, благодарение на предимно светлите цветове, използвани, както върху стените и таваните, така и в изработката на мебелите, които са предимно бели. Цветови акценти не липсват – откриваме страхотен червен диван и разделител на зоните в естествен дървесен цвят, който много отвара стаята.

Спалнята също е просторна и широка и в нея откриваме същите цветови мотиви, както в основното помещение. Тук срещаме и мебели в черно, които създават едно по-високо ниво на контраст и допринасят за завършената визия на стаята.

И двете стаи се отличават с изразено арт присъствие, което е присъщо за собственичката на апартамента. Също така откриваме стандартни елементи от интериора като някои осветителни тела и малки мебели, но с абсолютно нестандартна форма и цвят.