България Север, Общество

Какво изучават децата в Центъра по ментална аритметика SmartyKids?


Какво точно изучават децата в
центъра по ментална аритметика SmartyKids?

За обучението в SmartyKids е изработена авторска методика по ментална аритметика, структурирана в учебен план, който се следва от всеки наш център. Интегрирана е геймификация, с включена добавена реалност (първите AR учебници в страната). Във всяко ниво от програмата са заложени различни активности, под формата на игри. По този начин адаптацията е по-плавна и лесна за децата.


Нивата на обучение в нашите центрове се делят на 6
: S, M, A, R, T, Y нива.

Те са разпределени в двугодишно обучение. Препоръчваме да не се правят прекалено големи почивки между нивата – така времето за припомняне е по-малко и децата ще могат да навлязат по-лесно и бързо в новия материал.


Смартитата започват
от пряко смятане на абакус, събиране и изваждане, ментално смятане, използване на формули – 34 общо, преминавайки през умножение и деление, стигайки до сложни аритметични изчисления на абакус, като корен квадратен и дроби.


Много е важно по време на цялото обучение децата да се занимават вкъщи, да си пишат домашните редовно, да ползват виртуалната платформа!

Нашите тренажори и лични виртуални кабинети за всеки ученик са създадени по начин, който дава възможност за постоянното развитие на децата. Ние разработихме най-добрата ИТ платформа на пазара, благодарение на която системата за обучение се адаптира лесно към стационарни компютри и към всякакви мобилни устройства.


В личните виртуални кабинети на системата на SmartyKids има шест симулатора, с гъвкави настройки, подробна статистика и дори награди за редовни занятия вкъщи!

Отделяйки време за домашни всеки ден:
• Успехите идват много по-бързо.
• Методите на изчисления се затвърждават до степен на автоматичност.
• И децата, и родителите, виждат резултатите от самото начало!

Преминавайки през обучението, детето също така преминава през ментална и личностна трансформация, развивайки ключови за успешния човек умения – логика, скорост на мисълта, краткосрочна и дългосрочна памет, увереност, самодисциплина, дори и състезателен дух.


Ако и Вие желаете да се присъедините към семейството на SmartyKids, регистрирайте се за безплатен ШОУ УРОК на телефон: +359 897 970 400, през официалната форма в сайта, или чрез лично съобщение във фейсбук страницата.

Материалът Какво изучават децата в Центъра по ментална аритметика SmartyKids? е публикуван за пръв път на Gabrovo News.