Бизнес и Политика

Родна марка вече е на 5 континента с 400 бутика в над 30 държави

Българските производители, които рекламират страната ни в цял свят, ще бъдат отличени от петото издание на престижните награди Balkan Business Awards 2019. Събитието ще се състои на 5 март в балната зала на най-предпочитания столичен хотел Маринела. 

Марката „Рефан България“ стана синоним на козметика без граници със своите над 400 бутика в 30 държави на 5 континента.  

Компанията предлага стотици висококачествени козметични и парфюмни продукти, базирани на даровете от щедрата природа.

Благодарение на иновативните и гъвкави бизнес форми, които предлага, компанията даде шанс на стотици предприемчиви хора в България и по света да развиват успешен франчайз бизнес.

Фирма REFAN бе удостоена четири пъти с наградата на Forbes Business Awards, световното отличие в Париж за „Глобални постижения за повишаване на качеството на предлаганите продукти и услуги” на Global Trade Leaders’ Club, получи и Европейската награда за качество и бизнес престиж – Golden European Award. Сред отличията на компанията е и признанието „Най-добър български франчайзинг в Европа“ – за предлагане на разпознаваеми продукти с перфектно качество, създаване на успешен франчайзинг модел, стимулиращ малкия и средния бизнес, оценен на национално и световно ниво.

Наградите Balkan Business Awards 2018 ще отбележат най-значимите постижения в бизнеса у нас и на Балканите, допринесли за устойчивото развитие на тези региони. Партньори на събитието са: Българската Търговско-Промишлена Палата,  Конфиндустрия България – Италия, Сръбско-Българската Търговска Камара, Турско-Българската Търговско-Индустриална Камара,  Бизнес Клуб Лондон, Европейският Икономически Сенат и други. Журирането, което ще отреди победителите във Balkan Business Awards 2018, е поверено на партньорите на събитието, както и на ресорните журналисти.