България Север, Спорт

Летен „Бутиков турнир“ по футбол

Тази година за първи път организаторите на градска лига по мини футбол БАМФ – Троян са решили да ни изненадат с организирането на летен турнир, в който се надяват да съберат водещи отбори от много градове, за да се направи един страхотен празник за града и околността.

Наречен е с прекрасното име „Бутиков турнир“, тъй като целта е да съберат класни отбори, които да покажат и докажат своите футболни качества. Освен много футбол и невероятни моменти за участниците, организаторите са договорили изключителни условия за отборите в гранд хотел ДИВА – перлата на тамошния балкан.

Хотелът разполага с много удобства, които ще са на разположение на посетителите и ще им осигурят едно страхотно изкарване. Те ще имат възможността да се насладят на басейн с минерална вода, спа уелнес услуги и прекрасна гледка към Балкана.

Не пропускайте да грабнете възможността да участвате в този „Бутиков турнир“ в град Троян. Записването за участие ще продължи до края на месец март. За повече информация и въпроси, свързани с турнира, можете да позвъните на тел.: +359 878 818 111, +359 898 428 198.


Следете ни и във Фейсбук на:

http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Материалът Летен „Бутиков турнир“ по футбол е публикуван за пръв път на Gabrovo News.