България Север

Затварят за движение дясното платно на ул. „Д. Константинов” в Плевен

Тролеите по линии 1, 7, 7А, 31 и 33 в посока ж. к. „Сторгозия” ще се движат с променен маршрут

Временно ще бъде променен маршрутът на няколко тролейбусни линии в Плевен днес, 16 март, за времето от 08.00 до 16.00 часа съгласно Заповед на кмета на Община Плевен. Колите по линиите 1, 7, 7А, 31 и 33 в посока ж. к. „Сторгозия” ще се движат от спирка „Община Плевен” по ул. „Св. св. Кирил и Методий”, покрай Медицински университет, хотел „Балкан”, Стоматологията и училище „Цв. Спасов”. Пътниците ще ползват обозначените спирки. В обратна посока – от ж. к. „Сторгозия” към парк „Кайлъка”, тролейбусите ще се движат по обичайния маршрут.

От 08.00 до 16.00 часа днес се ограничава временно движението на моторни превозни средства по дясното платно на ул. „Д. Константинов” в отсечката от ул. „Св. св. Кирил и Методий” до ул. „Цар Симеон”. Ще бъдат ограничени престоят и паркирането в забранения за движение участък.

Преминаването трябва да става с повишено внимание поради планирани дейности по оформяне на короните на дървесната растителност.

Материалът Затварят за движение дясното платно на ул. „Д. Константинов” в Плевен е публикуван за пръв път на Новини от Плевен – „BG Север“.