България Север

Вяра Стоева спечели безплатно обучение в SmartyKids – Габрово

© Copyright 2019 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Мария Стоева и нейната дъщеричка Вяра спечелиха ваучера за безплатно едномесечно посещение в Центъра по ментална аритметика на SmartyKids в Габрово. Освен безплатното обучение победителката, посетила щанда и регистрирала се за участие в празничната томбола, ще получи и комплект учебници, и абакус.

Името на Вяра бе изтеглено по време на организирания от SmartyKids – Габрово карнавален щанд, на който деца и родители имаха възможността напълно безплатно да се запознаят с менталната аритметика отблизо.

На разположената шатра имаше много интересни занимания за деца. Беше им показано колко лесно и забавно може да бъде смятането, редяха се танграми, решаваха логически задачи, заедно с рисуване и оцветяване с две ръце, при това гарнирано с много забавления и добро настроение.

© Copyright 2019 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Всяка неделя до края на месец май, от 16.30 часа в първия Детски център по ментална аритметика в Габрово, ул.“Софроний Врачански“ 1, офис 6, се организират безплатни открити уроци, чиито занятията са подходящи за деца от 4 до 12-годишна възраст.

Резервирайте своето място за безплатния урок на: официалния сайт на SmartyKids – Габрово, по телефона +359 897 970 400, чрез лично съобщение във фейсбук страницата, или се присъединете към организираното събитие.

Материалът Вяра Стоева спечели безплатно обучение в SmartyKids – Габрово е публикуван за пръв път на Gabrovo News.