България Север

Весел спортен празник в Градинката с мечето тази събота

снимка: Областна администрация – Габрово

Да посетиш Габрово е прекрасно изживяване! Да посетиш в Габрово Градинката с Мечето тази събота ще е още по-позитивно и зареждащо преживяване.

Точна там под дърветата, на прохладно, ще има алтернативни спортни атракциони, защото училището е към своя край и е време да се настроим за летни занимания и то на открито. Приемете предизвикателството да участвате в индивидуални и екипни игри, но този път малко по-различни.

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Ние знаем, че в Габрово има десетки добри малки и по – големи футболисти, има страхотни хандбалисти, волейболисти, каратисти и акробати, но да видим можете ли да се справите с ракетите за тенис? А колко от вас са пробвали хокей на трева? И защо да не спретнем един хокей турнир? Супер – атракцията въжен тролей ще е на разположение на всички, които искат да се пробват.

На пръв поглед забавно и дори екстремно понякога ходенето по слик – слак лента има и много други позитиви. Слик – слак ходенето си е спорт, който изисква изключителна координация и концентрация и разбира се баланс. Тренирайки това ефекта се прехвърля и в ежедневието.

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Пъстро и цветно ще е в градската градинка в съботната сутрин и няма как иначе да е щом ще има и хвърчила, и скачащи топки, и Енгри Бърдс с атрактивна екипировка.

Музиката ще е навсякъде – гответе се за танцов маратон, танци с ролери, състезания с тротинетки, ако пък не ви е страх от високо – може да се пробвате и на кокили.

Предизвикваме ви малки и големи габровци, елате в събота в Градинката с мечето и водете поне по още един приятел с вас.


Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Материалът Весел спортен празник в Градинката с мечето тази събота е публикуван за пръв път на Gabrovo News.