България Север, Общество

Изсипаха перилен препарат в Иваниловския водопад край Габрово


Вандали изсипаха перилен препарат в Иваниловския водопад, намиращ се недалеч от Габрово. За това алармира потребител на социалната мрежа фейсбук, публикувал снимка и коментар за случилото се.

По думите му вандалският акт е бил извършен във вторник вечерта от група младежи – момчета и момичета на възраст между 17 и 19 години, които се забавлявали в образувалата се пяна. Те били забелязани от посетител на красивото място и бързо избягали, след като били забелязани.

„Вторник около 18:00 мой приятел е бил около Иваниловския водопад и е видял момчета и момичета да се забавляват в мизерията, която са направили. А именно препарат за пране, който е направил страшна пяна, а водата пълна с химикали. Хулиганите са избягали бързо след като са били забелязани. Възрастта им е била около 17-18-19. Не мисля, че е нужно да обсъждаме какви последствия има и ще има в бъдеще за околната среда“, написа във фейсбук потребителят, алармирал за проблема.

Коментарите под снимката са десетки. Едни упрекват родителите на младежите, които нямат никакво възпитание. Други повдигат темата за ценностната система, а трети говорят за „чалга поколението“.

Всички осъждат вандалският акт, който несъмнено ще опорочи и замърси красивото място край Габрово, водейки след себе си последствия. Коментарите оставяме на Вас.


Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Материалът Изсипаха перилен препарат в Иваниловския водопад край Габрово е публикуван за пръв път на Gabrovo News.