Бизнес и Политика

Представят последните тенденции в мениджмънта на проекти

Деветото издание на водещата специализирана конференция за мениджъри на проекти – Project Management Summit Bulgaria 9th Edition, ще се проведе на 15 ноември в Зала 3 на НДК. Тогава организаторите от PMI Bulgaria Chapter – българското представителство на международната организация за управление на проекти Project Management Institute, ще отпразнува и 50-тата годишнина на PMI.

Добри практики и реални бизнес сценарии, меки умения, хибридни подходи и методи за управление на проекти – това са част от акцентите на Project Management Summit Bulgaria 2019.

Програмата на събитието включва интерактивни сесии, презентации, практически работилници и дискусии, водени от лектори от България и чужбина. Фокусът ще бъде върху новите тенденции и комплексния набор от знания и похвати, нужни на професионалистите в сферата на управлението на проекти. Обзор на еволюцията на професията през последните десетилетия по случай 50-тата годишнина на PMI и други изненади също са част от програмата на деветото специално издание, изтъкват организаторите.

Събитието е подходящо за специалисти от всички индустрии и ниво на опит. Очакванията са конференцията да събере над 600 професионалисти в сферата на мениджмънта на проекти.

Главният стремеж на „ПИ ЕМ АЙ България Чаптър“ е да популяризира и да наложи най-добрите практики и стандарти, с оглед постоянно нарастващата нужда от присъствие на професионални ръководители на проекти, които да управляват големи и сложни проекти, финансирани от държавата и местните власти, Европейският съюз, Световната банка и други международни донори, изтъкват от организацията.