България Север, Общество

Пожарната в Габрово с демонстрация за Празника

По случай професионалния си празник – 14 септември, Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Габрово организира изложение и демонстрация на противопожарна и спасителна техника.

Мероприятието ще се проведе в четвъртък, 12 септември, и ще започне в 17.00 часа в двора на Регионална дирекция и Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Габрово на ул. „Антим I“ № 1.

Всички желаещи ще имат възможност да видят отблизо и да се докоснат до оборудването на професионалистите, а за най-малките ще има игри и забавления.

снимка: Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Габрово

За журналисти и представители на медиите, както и за всички желаещи днес от 11:00 часа в сградата на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Габрово ще се проведе брифинг, относно информация за пожарната обстановка в областта и актуални въпроси по линия на пожарната безопасност и защита на населението.

На срещата ще присъстват Комисар Георги Русинов – Директор на РДПБЗН – Габрово и Главен инспектор Пламен Генчев – Началник на РСПБЗН – Габрово.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Материалът Пожарната в Габрово с демонстрация за Празника е публикуван за пръв път на Gabrovo News.