Оживление

София събира глобални експерти в киберсигурността и етични хакери

indit-black-hat-event.png

На 17 и 18 октомври в София се събират водещи независими IT експерти в сферата на киберсигурността, етични хакери и представители на алтернативния онлайн маркетинг. Тази година има няколко актуални теми в сферата на киберсигурността, представени от глобални експерти в областта. Майкъл Джон от Германия ще представи интересна тема как блокчейн технологиите могат да бъдат внедрени в smart системи от енергетичния сектор. Той ще представи примери от техния стартъп който се развива в Австралия и свързва производители и дистрибутори на електроенергия.

 

Дорън Голдберг ще говори за опита на тяхната компания, базирана в Ню Йорк относно хакерски атаки над дронове.

 

В сферата на киберсигурността има още 4 изключително интересни теми – етичния хакер и възпитаник на Министерство на отбраната Красимир Коев ще „изсветли“ малко темата за Dark Net, а Петър Кузмин ще представи практическа демо-лекция за Injecting BeeF JS. Не е подмината и сигурността на мобилните операционни системи – Стоян Коев говори за основните уязвимости в Android.

 

Разбира се ще има нещо интересно и за всички представители на алтернативния онлайн маркетинг – Йевен Хнатенко от Украйна, който работи в Полша ще говори за неговия опит в SEO и възможно ли е да станеш топ експерт в областта на чужд пазар и по-важното на чужд език? Друга интересна тема за SEO ще бъде темата на българския домейн гуру – Калин Каракехайов, който ще говори за техния стартъп, превърнал се в глобален лидер и как можеш да хакнеш своята собствена продуктивност и предразсъдъци.

 

Тези и още много други теми и дискусии ще бъдат представени на шестото издания на IndIT Black Hat Конференция 2019. Всички теми и лектори можете да видите на официалния сайт на събитието: https://blackhat.indit.org