Бизнес и Политика

Стартира конкурс за млади дигитални маркетолози

Digital Stars цели да открие и награди най-добрите млади дигитални маркетолози в България. В конкурса могат да участват български граждани, които са на възраст между 18-35 години. Изискванията са те да имат професионален опит в сферата, не повече от 5 години. Своята кандидатура, участниците трябва да подкрепят с постигнати резултати от проекти, в които са взели участие. Пълните условия за участие ще откриете на официалния сайт на конкурса : https://digitalstars.bg/ .

Конкурсът Digital Stars дава възможност на младите дигитални специалисти да покажат своите знания, умения и постигнати резултати. Получената награда е не само признание за труда им, но също така отваря нови възможности за бъдещото им професионално развитие.

Дигиталните маркетолози, които отговарят на условията, могат да подадат своята кандидатура на формата в сайта на Digital Stars. Един участник има право да кандидатства само в една категория. За да се отличи от останалите, той трябва да  представи дейността си по проектите достатъчно изчерпателно. Важно е представеното case study да бъде актуално – не по старо от 2 години. В него трябва да присъства подробна информация за клиента, поставени цели, методи и инструменти, които са използвани и постигнатите резултати. Организаторите позволяват също така да бъдат номинирани участници. За целта, човекът, който номинира кандидат, трябва да се погрижи да предостави изчерпателна информация за неговите постижения.

Независимо жури ще разгледа и оцени всички получени кандидатури, които отговарят на условията за участие. В състава на журито ще вземат място едни от най-добрите специалисти, с доказан опит и множество успехи в сферата на дигиталния маркетинг у нас. Тяхната задача е да изберат победителите в 10-те категории. Пълният състав на оценяващите комисии за всяка една от категориите все още се пази в тайна. Той ще бъде обявен официално след изтичане на срока за подаване на кандидатурите.

Крайният срок за кандидатстване е до 23: 59 ч. на 27.10.2019 г. След това кандидатури няма да бъдат приемани и разглеждани от журито.