България Север

Демократична България носи промяна на статуквото и разбива олигархичния модел

снимка: „Демократична България – обединение“

Скъпи съграждани,

в края на предизборната кампания си задавам въпроса „Какъв кмет бих искал като избирател?“. Кмет който ще осигури „нещо безплатно“, „нови паркове “, „нови автобуси“ (по-вече от три), „нови кръгови“, „нови светофари“(залепени с тиксо)?

Или кмет , който ще въведе прозрачно управление, електронни услуги, открито провеждане на процедурите за Обществени поръчки (за да няма „наши фирми“), ефективно изразходване на средствата от общинския бюджет(защото това са ваши пари), ще следи за качествено изпълнение на строително – ремонтните дейности и спазване на договорените срокове.

снимка: „Демократична България – обединение“

Такъв кмет, който ще бъде до проблемите на гражданите, ще ограничи корупцията, за да има средства за обещанията на моите опоненти: „безплатни детски градини“, „паркове в Синкевица, Баждар и Младост“, „асфалтирани улици“, „електроавтобуси“ и„велоалеи“.

Само Демократична България носи промяна на статуквото и разбива олигархичния модел, който смуче силите на държавата и нашия град.

Гласувайте за честно и прозрачно управление -изборът е бюлетина 66! Вашият глас има власт!

снимка: „Демократична България – обединение“

*Публикуваният материал е предоставен от коалиция „Демократична
България – обединение”. Местни избори 2019. Купуването и продаването на
гласове е престъпление*

Материалът Демократична България носи промяна на статуквото и разбива олигархичния модел е публикуван за пръв път на Gabrovo News.