България Север

Скандално пиян се изтряска в пътен знак на кръстовище

Скандално пиян до безобразие водач, шофирал с умопомрачителните близо 3 промила алкохол, предизвика катастрофа, за щастие разминала се без ранини или човешки жертви.

Налятият със значими количества алкохол и метнал се да кара след десетки наздравици се удари в пътен знак.

Фрапиращото и абсурдно произшествие е станало в сряда вечерта, около 17.50 часа, в района на кръстовище за квартал „Изгрев“ в Дряново. Зад волана на катастрофиралия автомобил бил седнал 55-годишен местен жител.

Пристигналият на мястото на инцидента полицейски екип изпробвал незнаещия къде се намира от питиета шофьор. Дряновецът, който видимо бил в неадекватно състояние и със силен мирис на алкохол, едва седящ на краката си, успял надуе дрегера и да слиса с отчетения резултат органите на реда.

Дисплеят на техническото средство изписал кошмарните данни от 2,95 промила алкохолни пари в количеството издишан въздух, което подпечатало лишаването му от свидетелството за правоуправление за много дълъг период от време и солидна парична глоба.

Срещу сериозно почерпения след брутален запой водач вече е започнато бързо полицейско производство по чл.343б, ал. 1 от НК.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Материалът Скандално пиян се изтряска в пътен знак на кръстовище е публикуван за пръв път на Gabrovo News.