България Север

За тези, които очакват най-доброто

Всяка дама може да подчертае естествената си визия и своята уникалност чрез процедурите с хиалуронови филъри Revanesse. Заповядайте на 10-ти ноември, в Beauty Studio в гр. Габрово, ул. „Козлодуй“ 1, където ще бъдете консултирани безплатно от Лекар дерматолог на Revanesse, гр. София.

А по случай предстоящите празници ви предлагаме едно неустоимо предложение: 350 лв. за 1 мл.филър.

Запишете своя час предварително, на тел: +359 878 668 178 или на имейл: office@esteepharma.com.

Следвайте ни в Instagram и Facebook за още новости @REVANESSEBULGARIA.

За тези пациенти, които все още не са сигурни в избора си, ето какво ви предлагаме: *Revanesse Pure – дермален скин бустер,с който можете да освежите кожата си, като я хидратирате в дълбочина и да подобрите еластичността й. Зоните, при които можете да използвате този продукт са: шия, лице, ръце и деколте. Дълготрайност 3 месеца.

*Revanesse е особено ефективен в борбата с фините линии (бръчки) около устата, деколтето, пачи крак или долината на сълзите, тъмни кръгове, фините линии на челото. Препоръчваме го силно на пациенти, които искат пухкави, естествени устни. Дълготрайност 9-12 месеца.

*Revanesse Ultra е т.нар универсален филър. Нашите Лекари в Дубай и Русия, поставят този хиалуронов филър в устните, поради дълготрайността му. Също може да бъде прилаган за третиране на назолабиални бръчки, марионетни линии, дълбоки бръчки и гънки и подобряване обема на средната трета от лицето, дори и при по-млади кожи. Дълготрайност 9-12 месеца.

*Revanesse Kiss е специално разработен за придаване на обем/уголемяване и контуриране на устните. Уникалните и деликатни свойства на устните изискват филър със специална формула за постигане на възможно най-добри резултати. Дълготрайност 9-12 месеца.

*Revanesse Contour е с висок вискозитет, специално разработен за контуриране и оформяне на лицето. Може да се използва за оформяне на лицевия контур, аугментация на брадичката и челюстта, както и за неоперативна корекция на носа. А резултатът….. трае 18 месеца и е видим още на момента, след поставянето му.

Най-важното за нашите пациенти е да отбележим, че те са регистрирани и одобрени от Агенция за контрол на храните и лекарствата в САЩ, от Health Canada и съответно притежават сертификат с маркировката CE.

Продуктите от семейството на Revanesse са доказано безопасни и ефективни.

Revanesse са биосъвместими и биоразградими филъри и се абсобират от организма по естествен път. Продуктите от семейството на Revanesse се произвеждат вече повече от 17 години, от Prollenium Мedical Technologies Inc., канадска компания, със седалище в Аурора, Онтарио, в съвременна производствена база. До момента се използват в над 90 страни по целия свят. В Revanesse се използва уникална формула и патентована омрежваща технология Thixofix. Тази технология осигурява повече устойчивост и дълготрайност на хиалуроновата киселина до 18 месеца, поради еднородните, сферични частици на молекулите на хиалуроновата киселина.

Материалът За тези, които очакват най-доброто е публикуван за пръв път на Gabrovo News.