България Север

Нов заместник – кмет в Дряново

Ангел Ангелов е новият заместник – кмет на община Дряново. Той се присъедини към екипа на Трифон Панчев, встъпвайки в длъжност днес (14 ноември), като ще поеме ръководството на ресор „Икономика и финанси“.

„Убеден съм, че с участието и експертизата на Ангел Ангелов, ще се справим с предизвикателствата и ще създадем администрация, която да работи в услуга на гражданите.

Моят апел към г-н Ангелов е да приеме всеки проблем на гражданин на общината, стигнал до него, като свой! Само така – с морал, много работа и всеотдайност, ще изградим доверие в гражданите и ще покажем, че насреща си имат хора, готови да работят и служат, а не да властват“, заяви кметът на Дряново Трифон Панчев по отношение на своя заместник.

От ляво надясно: Ангел Ангелов и Трифон Панчев

Ангел Ангелов е започнал образованието си в СУ “ Максим Райкович“ – Дряново, след което продължава средно образование в СПТУ „Димитър Курсев“ – Дряново. Висше образование завършва в УНСС, специалност „Икономика на отбраната и сигурността“.

От 1995 г. до 2008 г. работи в системата на МВР, започвайки в Охранителната полиция на Дряново. Професионалният му опит продължава в Охранителна полиция – София, Икономическа полиция – София, а за периода от 2008 г. до 2019 г. развива частен бизнес в сферата на недвижимите имоти и възобновяемите енергийни източници.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Материалът Нов заместник – кмет в Дряново е публикуван за пръв път на Gabrovo News.