България Север

Детска работилница за моделиране на шапки и несесери в Габрово

SmartyKIDS – Габрово, съвместно с приятелите от PXL CAP и Terra Mall Габрово, имат удоволствието да Ви поканят на едно изключително интересно и забавно моделиране на шапки и ученически несесери – по готов дизайн или по Ваш проект, с помощта на малки цветни пиксели.

1 декември, неделя, от 10.30 часа, Terra Mall Габрово

Събитието е насрочено за 1 декември, неделя, от 10.30 часа в Terra Mall Габрово. PXL CAP е патентован български бранд за ръчно изработени шапки, с индивидуален дизайн. Създателите на шапките предоставят на своите клиенти възможността да моделират собствената си шапка по свое желание.

Материалите, използвани за създаване на PXL шапките са 100% рециклирани и щадящи околната среда.

1 декември, неделя, от 10.30 часа, Terra Mall Габрово

Индивидуалният дизайн и възможността да създавате своя желан модел шапка, правят PXL CAP изключително интересен и забавен аксесоар, подходящ за хора от всички възрасти.

Импровизираната работилничка, ще се проведена на сцената на партерния етаж в Terra Mall Габрово, напълно безплатно за всички деца.

1 декември, неделя, от 10.30 часа, Terra Mall Габрово

Ако желаете в края на всяка група, може да закупите Вашите творби на преференциални цени!

Събитието е подходящо за деца от 6 до 12-годишна възраст. Местата за групите са ограничени, затова е необходимо предварително записване.

1 декември, неделя, от 10.30 часа, Terra Mall Габрово

Може да запазите своето място на телефон: 0897970400.

А знаете ли още какво?
На 1 декември SmartyKids-Габрово става точно на 1 година и рожденият ден ще бъде отпразнуван с много изненади, усмивки, настроение и празнична томбола в края на деня.

Материалът Детска работилница за моделиране на шапки и несесери в Габрово е публикуван за пръв път на Gabrovo News.