България Север

Винена вечер в Ресторант „Рефреш“

21 ноември е Денят на християнското семейство. Бихте ли искали да прекарате една прекрасна вечер с важните ви хора? Искате ли да се насладите на добра храна? А да опитате едно прекрасно вино от Ивайловград? Заповядайте на Винена вечер с Изба Ямантеви в ресторант „Рефреш“ в Мол – Габрово, ет.4.

Винарска Изба Ямантеви се намира в китното градче Ивайловград, разположено в най-югоизточната част на Родопите. Благоприятните почви и средиземноморския климат на региона подчертават славата на града във винопроизводството. Избата преработва 1,5 млн. кг грозде за производство на 1 млн. литра вино годишно от собствени лозя и от избрани, и контролирани масиви на утвърдени производители.

Храната, с която ще съчетаем това прекрасно вино, избрахме да е типична за ресторант „Рефреш“. Подбрахме блюда, които искаме да опитате, да харесате и заобичате. Разбира се виното, което ще опитате, ще можете също и занапред да консумирате в ресторант „Рефреш“.

1. Салата Витамина
(настърган морков, цвекло, ябълка, овкусени с цитров дресинг. Ще допълним с парченце синьо сирене за разкош)
2. За предястие ще е нещо любимо – топени сиренца, със сладко от боровинки в хрупкава панировка
3. Основното ще е от най-добрите ни ястия – бавно изпечен на пещ свински джолан. Клиентите обожават месата ни на пещ и ние настояваме да ви очароваме с тях.
4. И за десерт любимата на всички, които веднъж са я опитали, домашно приготвена торта бял шоколад с малини.

Цената за цялото това удоволствие е 29,90 лв, вместо 40 лв, на цени по меню.

Заповядвайте в Деня на християнското семейство – 21 ноември! Участие ще вземат само клиенти, предварително записани и платили куверта.

Обадете се още сега и направете вашата резервация на: 0878 167704 и на 0878 167772.

Материалът Винена вечер в Ресторант „Рефреш“ е публикуван за пръв път на Gabrovo News.