България Север, Общество

„Габрово Нюз“ празнува своя 9-ти рожден ден

Новинарският портал за Габрово и региона „Габрово Нюз“ днес, 22 ноември, празнува своя девети рожден ден.

Оставяйки вярна докрай на принципите си за бързина, точност, достоверност, обективност и професионализъм, онлайн медията ни се превърна в съвременния предпочитан местен информационен източник за всичко актуално, случващо се и предстоящо в региона.

Сайтът се отличава с баланс между актуални и любопитни теми, обзор на най-коментираното и споделяно в интернет пространството и социалните мрежи, новини от дневния ред на обществото, развлекателно съдържание, насочено към младата и активна онлайн аудитория.

Цялото информационно съдържание е резултат на упоритата, последователна, безпристрастна и неуморна работа на журналистите и редакторския екип, с желание за непрестанно развитие и усъвършенстване.

„Габрово Нюз“ не спира да се трансформира, заедно със своите потребители, вече 3 285 дни.

Успехът ни се дължи на модерния подход на редакторския екип, чрез който читателите на онлайн изданието могат да следят водещите събития от Габрово и региона, страната и чужбина, а в същото време да са в течение и с най-актуалните новини в социалните мрежи.

Наша мисия е да продължим да следваме своите високи професионални критерии за работа, а обективността, прецизността, пълнотата и най-вече богатото разнообразие на актуална информация ще съхранят гласуваното с години доверие.

И за в бъдеще нашите читатели могат да разчитат да прочетат при нас обективно отразяване на събитията, които се случват в центъра на България, да намерят актуална информация за предстоящи новини. Заслугата да продължим да работим така усърдно, дължим на Вас, любими читателю!

Надяваме се, че и за в бъдеще позитивните новини ще вземат превес над тези, които подлагат на изпитание нашата вяра в доброто, надграждайки постигнатото ниво на професионално качество на информацията.

Разбира се няма да подминем и всички наболели проблеми, вълнуващи жителите на Габрово и региона, в името на това да вървим заедно напред и да бъдем по-полезни на хората, които ни четат и разчитат да се информират или да дадат гласност чрез нашата трибуна.

Мнения по актуални въпроси, предложения за иновации, дискусии по проблеми от всякакво естество или характер, както и критика, ще продължаваме да приемаме на нашата електронна: info@gabrovonews.bg, страницата ни в социалната мрежа фейсбук.

А за най-верните ни читатели, по случай днешния 9-ти рожден ден, ще издадем една малка тайна, свързана с това, че от съвсем скоро ще предложим нов информационен продукт за широката аудитория.

Благодарим, че избирате нас, за да се запознаете с всичко онова, което става в Габрово, региона и страната!

Материалът „Габрово Нюз“ празнува своя 9-ти рожден ден е публикуван за пръв път на Gabrovo News.