България Север, Общество

Първо издание на „ТЯ в Габрово“ за 2020 година

Първото издание на социалния формат „ТЯ в Габрово“ за 2020-та ще се проведе в сряда, 5-ти февруари, от 18.00 часа в ресторант РеФреш.

„ТЯ в Габрово“ представя активните жени на Габрово и дава възможност на момичета и жени с различни истории, работещи в различни професионални сфери да споделят своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали и успехите, които са постигнали.

Гостите на събитието ще имат възможността да чуят историите на талантливата художничка Невена Екимова и на една от създателките на Регионален ресурсен център за култура „Фабриката“ – Мариана Проданова.

Невена Екимова: „Художник съм, работя да измислям и осъществявам идеи.“

Невена Екимова

Мариана Проданова: „Аз съм от щастливите хора, които са превърнали в професия нещата, които обичат да правят. За мен това е да пътувам, да „общувам”, формално или не, с хубавата книга, филм, спектакъл, изложба, творец.“

Мариана Проданова

Събитието е с вход свободен. 5 февруари, 18.00 часа, ресторант „Рефреш“, Мол – Габрово, ет.4.

Социалният формат „ТЯ в …“ ™ е създаден от Академия ‘Екатерина Каравелова в Пловдив. След успеха там започва да се провежда във Варна, Габрово, Велико Търново и Сандански. Всички събития, включително и тези в Габрово, се организират от доброволци.

През 2019-та на 6 отделни събития говориха 13 габровки, които със своите истории и мисии в различни обществени сфери привлякоха десетки гости и съмишленици.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Материалът Първо издание на „ТЯ в Габрово“ за 2020 година е публикуван за пръв път на Gabrovo News.