България Север, Общество

Комисар Муеров отличи жена от Габрово за доблестна постъпка

Директорът на Областната дирекция на МВР в Габрово старши комисар Борислав Муеров отправи поздравителен адрес и връчи грамота за доблестна постъпка на габровка, намерила и върнала портфейл с пари, лични документи и инструменти за разплащане.

На 3 февруари, жената се явила в сградата на габровската полиция с молба да й бъде оказано съдействие, за да открие собственика на дамски портфейл, съдържащ лични документи, известна сума пари и дебитна карта.

снимка: Пресцентър ОДМВР – Габрово

Дамата обяснила пред полицейските служители, че е намерила изгубеното портмоне в късния следобед на 1 февруари, събота, в района на Кукления театър в Габрово, но въпреки опитите си не е успяла да осъществи връзка с притежателката му, на която искала да бъде върнат.

В резултат на предприети незабавни действия, самоличността на собственичката на портфейла била установена и намерените вещи й били върнати обратно още на същия ден.

снимка: Пресцентър ОДМВР – Габрово

Днес, 13 февруари, в знак на уважение към проявените благородство и гражданска съвест, в административната сграда на Областна дирекция на МВР – Габрово, директорът старши комисар Борислав Муеров отправи поздравителния си адрес и връчи грамота за доблестната на габровката.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Материалът Комисар Муеров отличи жена от Габрово за доблестна постъпка е публикуван за пръв път на Gabrovo News.