MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти

Трима задържани при специализирана полицейска операция в община Долни Дъбник

  • Трима задържани при специализирана полицейска операция в община Долни Дъбник
  • Трима задържани при специализирана полицейска операция в община Долни Дъбник
  • Трима задържани при специализирана полицейска операция в община Долни Дъбник

21-годишен, 16-годишен и 17-годишен са задържани в Бъркач като съпричастни към извършена кражба

Специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност и подобряване на пътната безопасност е проведена вчера в община Долни Дъбник. В масираната акция, под ръководството на Окръжна прокуратура – Плевен, участваха служители на ОДМВР – Плевен и РУ Долни Дъбник.
В хода на операцията бяха изградени контролно-пропускателни пункта на вход и изход на село Бъркач. За времето от 6 часа до 10:30 часа са проверени 11 адреса, автомобили и превозни средства с животинска тяга, както и 13 лица, в това число с две и повече висящи досъдебни производства и лица, влияещи на оперативната обстановка и идентифицирани като проблемни в селото.  
Извършена е проверка за незаконно добити дърва за огрев в имот, обитаван от 40-годишен. Констатирано е наличие на дърва за огрев без контролна горска марка и документи за законен произход. Взето е отношение от служители на ДГС. Съставени са два акта по чл. 213, ал. 1, т. 1 и т. 2 от Закона за горите.
В хода на акцията са проверени 15 моторни превозни средства.  Съставени са актове и фишове за установени нарушения по Закона за движение по пътищата.
При провеждане на специализираната операция са задържани с полицейска мярка до 24 часа трима – 21-годишен, 16-годишен и 17-годишен като съпричастни към извършена кражба.

Материалът Трима задържани при специализирана полицейска операция в община Долни Дъбник е публикуван за пръв път на Новини от Плевен – „BG Север“.

Споделете

PinIt