Интериор

Семпъл, модерен и уютен апартамент в Москва [70 м²]

Апартаментът се намира в модерния жилищен комплекс „Савеловски град“ по проекта на архивното бюро SPEECH, направен в стила на небостъргачите в Ню Йорк от първата половина на 20 век. Проектът, който ще видим в тази статия е дело на интериорно студио INSDESIGN, които са се постарали да изпълнят изискването на своите клиенти, а именно – създаването на просторно жилище с модерен и функционален дизайн.

Пространството е с правилна правоъгълна форма с голям брой прозорци, което от своя страна дало възможност на дизайнерите да реализират желанията на своите клиенти – семейство с подрастваща дъщеря и котка на име Кефир. Създадено е удобно и уютно оформление с голямо общо пространство, където семейството ще прекарва времето си заедно.

Интериорът може да се нарече семпъл, но с изобилие от стил и функционалност. Жилището е с размер от  70 квадратни метра и се състои от основно помещение, в което са поместени дневната и кухненската зона, родителска спалня, детска стая, две бани, лоджия с панорамен прозорец и гледка към кулата Останкино в Москва!

Минималистичният интериор в неутрални цветове е перфектно съчетан с ярките картини и текстил, които правят апартамента невероятно уютен! Най-важното място за голямото семейство е кухнята. Студийното оформление на общото помещение, съчетаващо хола с кухнята, съответства на идеята за модерен комфорт и въпреки всички удобства и общата ангажираност на пространството, то не изглежда „заето“. Оставяме ви в компанията на снимките, разказващи за този интериор много по-добре от всичко изписано до момента.