Бизнес и Политика

Worddio дарява шестмесечен безплатен достъп на всеки, който иска да подобри езиковите си умения

Българската платформа за езиково обучение Worddio дарява шестмесечен безплатен достъп на всеки, който иска да подобри своите езикови умения. В условията на пандемията от новия коронавирус COVID-19 екипът на платформата е съпричастен с усилията за ограничаване движението и събирането на хора и предоставя една добра възможност за ползотворно прекарване на времето у дома.

“Настъпиха сложни времена, в които е изключително важно да ограничим своите контакти на живо и да прекараме колкото може повече време у дома. Това обаче не е нужно да става за сметка на нашето изгубено време. С екипа на Worddio решихме да направим престоя вкъщи с една идея по-ползотворен. Това е чудесна възможност да започнете да учите език или да си припомните езика, който вече сте учили” – споделя Иван Манев, основател на платформата.

Worddio е сред най-бързо развиващите се мобилни приложения за езиково обучение в света. Към момента то е инсталирано от жители на всички държави, а общият брой инсталации достига 41 248. Базата му съдържа над 270 000 думи на 30 езика, които са записани в аудио формат от оригинални носители. Това гарантира на обучаващите се придобиване на правилно произношение.

Всеки, който иска да се възползва от предложението за шестмесечен безплатен достъп, е нужно да се регистрира безплатно и да си свали Worddio на своя телефон или таблет.