България Север

Трима малолетни окрадоха тараба на пазара в Габрово

Полицията в Габрово установи трима малолетни ученици, извършили кражба на сумата от 150 лева от търговска маса за продажба на зеленчуци, в района на Централния кооперативен пазар в града.

Престъплението е било извършено на 15 март. Малко повече от седмица по-късно необмислената им постъпка била разкрита от местните криминалисти. Материалите по преписката ще бъдат изпратени по компетентност на Районната прокуратура в Габрово.

Архив, Copyright © GabrovoNews.bg

37-годишен старозагорец пък бе хванат да кара без шофьорска книжка, информират още от пресцентъра на полицията по отношение на криминалната хроника за днешния ден.

Мъжът бил спрян от полицейски служители в Плачковци вчера, 24 март, около 11.00 часа, в района на кръстовището между улиците „Планинец“ и „Бузлуджа“ в града.

При извършената проверка катаджиите установили, че той управлявал колата без задължителното свидетелство за управление на моторно превозно средство.

При извършената справка в информационните масиви на МВР полицаите разбрали, че нарушението било извършено в срока на изтърпяване на принудителна административна мярка за временно отнемане на свидетелството.

След приключване на работата по случая, материалите ще бъдат изпратени на Районна прокуратура – Габрово.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Материалът Трима малолетни окрадоха тараба на пазара в Габрово е публикуван за пръв път на Gabrovo News.