Изкуство и Общество

„Светлина в тунела“ по време на пандемия от талантливи ентусиасти

„Театърът на твоята история по време на пандемия! Светлина в тунела?! „Тук и сега“ ви кани на едно онлайн представление на български език, само за 35 човека, с които ще споделяме, ще се смеем, ще се преоткриваме и ще се изненадваме от себе си и един от друг. Ще преразгледаме чувствата, мислите, случките и ще ги погледнем от друг ъгъл,“ призовава основателят на първата професионална българска playback група Цвета Балийска.

Playback театърът е импровизационен театър, който играе историите на хората от публиката. Всичко на сцената е спонтанно – диалогът, изиграването, музиката.

„Тук и сега“ е първата професионална българска playback група – член на International Playback Theatre Network. Основан е през януари 2013г. от Цвета Балийска – актриса, преподавател, психодраматист и фасилитатор.

Едно съ- творчество между публика и артисти, в което всичко е спонтанно, импровозирано, съкровено, истинско и креативно. Чрез театър, танц, музика, метафора, аудиовизуални ефекти ние те ще изиграят обратно вашите истории.

„Тук и сега“ ви кани на едно онлайн представление на български език, само за 35 човека, с които ще споделяме, ще се смеем, ще се преоткриваме и ще се изненадваме от себе си и един от друг. Ще преразгледаме чувствата, мислите, случките и ще ги погледнем от друг ъгъл.

Диригент: Цвета Балийска
Музикант: Константин Кучев
Актьори: Цветина Матова, Васил Спасов, Пламен Петков


Къде: в платформата zoom през вашия КОМПЮТЪР или смартфон. Те вече имат опит и гарантират, че преживяването е съвсем различно, когато сте на компютър, когато намерите удобно и тихо място за час и половина и се дистанцирате от всички възможни разсейващи фактори. Тогава магията се случва, дори онлайн!

Как: регистрирате се ТУК като резервирате място в това събитие, отговорите на въпросите, а те ще ви изпратят на мейла линка за представлението.

ВАЖНО: в платформата zoom влизате с името, с което сте се регистрирали тук, защото техническият сътрудник ще „пуска“ публиката по списък. В случай на „изхвърляне“ от мрежата или zoom той ще ви пусне отново в първия удобен момент!

билет за вход според възможностите: 5, 10, 20 лв от този линк:
https://epaygo.bg/3762206534

Вижте видео от последното ни офлайн представление:

Може да останете след представлението на питие и дискусия.