Интериор

Студио IXDesign – традиция, стил и функционалност в интериорния дизайн

Превръщането на „четири стени“ в уютен и модерен дом е един дълъг, труден и многокомпонентен процес, който изисква отдаденост, опит и внимание към всеки един детайл. Процесът може да се улесни значително, ако за партньор в това начинание изберем правилното интериорно студио, което да изготви за нас проект, който да е точно това, от което се нуждаем и да се превърне в една стабилна основа за създаването на нашето жилище.

Искаме да ви запознаем с историята, визията и част от портфолиото на интериорно студио IXDesign, как те биха могли да се превърнат във ваш партьор и добър приятел, с помощта на който да изградите един красив, функционален и уютен дом.

 

Индивидуален подход към всеки клиент

Процесът по изготвяне на интериорния проект за вашия дом започва с двустранно опознаване. От студиото винаги изграждат детайлен профил на всеки свой клиент, опитвайки се да разберат с максимално много подробности всички негови желания, начина му на живот, визията за новия му дом и философията му за живот като цяло.

След внимателен анализ на създадения профил, професионалистите от студио IXDesign започват поетапно изграждане на няколко 3D визуализации и обсъждането им с клиента.

„Предлаганите от нас услуги за интериорен дизайн, обединяват всички желания на клиента и осигуряват огромно поле за разработване на проекта – от взимането на размери до завършването му.“

Димитър Цанев | основател на IXDesign

 

Перфекционизъм

Подходът на работа на студиото е много интересен. Дори след финализиране на 3D проекта, от студиото не спират да присъстват в изграждането на вашия дом. Те периодично посещават жилището, докато там текат строителните дейности, като инспектират и уточняват всеки детайл по изпълнение на проекта, независимо дали дейността се извършва от подизпълнители предложени от тях или друга фирма.

Нещо повече – От IXDesign ви помагат с избора на всеки детайл от бъдещия ви дом, като лично посещават мебелни фирми, студиа за осветителни тела, магазини за декорации и други, за да са сигурни, че крайния резултат ще отговаря максимално на изготвения за вас интериорен проект.

 

На един клик разстояние

IXDesign ценят времето на всеки техен клиент. От студиото предлагат онлайн платформа, която дава възможността на клиента за детайлно проследяване на проекта, а при всеки успешно преминат етап от създаването на интериора, клиентът своевременно получава известие на електронната си поща.

IXDesign е студио, предлагащо на своите клиенти модерен и изчистен интериорен дизайн за апартаменти, офиси и заведения.

Богатият опит, стремежът към съвършенство, прилагане на новите тенденции в архитектурата и дизайна правят IXDesign студиото, на което да се довериш.

 УЕБСАЙТ  |   ИМЕЙЛ  |   ТЕЛЕФОН

 

От 1992 г. до днес

IXDesign  e естественото продължение на работата на създадената през далечната 1992 г. „Комет“ ООД. Фирмата е създавала проекти за голяма част от метростанциите в София, шоурумите на Hyundai в България, проекти за Nike, Adidas, IKEA и много други известни брандове. Избрана част от проектите, които студиото създава в наши дни може да видите по-долу, а всичко останало – на техния уеб сайт.