Психология

Обучение по Енергийна Психология – TBT(R) – Trauma Buster Technique




Здравeйте приятели,

ИНСТИТУТ ЗА ИНТЕГРАЛНО РАЗВИТИЕ и ИНСТИТУТ ПО ЕНЕРГИЙНА ПСИХОЛОГИЯ в партньорство с TBT –TRAININGS и EFT-ZENTRUM-BERLIN организират Сертификационно обучение по

ЕНЕРГИЙНА ПСИХОЛОГИЯ – TBT®
TRAUMA BUSTER TECHNIQUE

ТЕХНИКА ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ТРАВМАТА
10 – 13 Септември 2020 г.

Предвидена е отстъпка при внасянето на таксата до 10-ти Юли 2020 г.
Обучението е предназначено както за специалисти, така и за хора неангажирани професионално в помагащите професии.
Осигурен е превод на български по време на обучението.
Към обучението има преведено на български печатно ръководство.
Водещ: Катарина Зюнкел е психотерапевт, холистичен терапевт, коуч и обучител с повече от 20 годишен опит. Тя е обучена в интегративна психотерапия, класическа хомеопатия, акупресура, Шиацу и други. Катарина е фасилитатор и обучител в няколко школи на направлението Енергийна психология, в това число – EFT (ТЕС), Matrix Reimprinting (Пренареждане на матрицата), TBT – Trauma Buster Technique и др. За изминалите десетилетия тя е провела над 400 обучения в областта на енергийната психология, а също и семинари за професионалисти – здравни специалисти, социални работници и полицаи, както и за широката публика, насочени към превенция на Бърнаут синдром, справянето с последствията от психична травма и поддържането на менталното здраве.
В терапевтичната си практика тя е провела вече хиляди сесии с клиенти, помагайки им да преминат през дълбок вътрешен процес на изцеление и на освобождаване от страданието, свързано с преживени в миналото травми.
Катарина за себе си:
Винаги търся най-ефективните в дългосрочен план начини да помагам на хората. TBT със сигурност е един от тях. Моето собствено развитие ми показа, че можем да намерим своето призвание и да водим щастлив живот, въпреки че в живота си сме се срещнали с голям брой житейски препятствия и сериозни психологически и/или физически наранявания. За мен е удоволствие да предавам нататък онова, което беше полезно за мен и за клиентите ми, откакто започнах да работя като психотерапевт и лечител преди около 25 години.“
Енергията, която влагаме в това да потискаме емоциите и усещанията от преживените в миналото ни травматични събития, е всъщност тази енергия, която ни е необходима и която ни липсва, за да можем да направим нужните промени, така че да живеем един истински и пълноценен живот.
Когато изцелявате травмата, вие изцелявате и нервната система, а когато изцелявате нервната система, вие изцелявате емоционалното тяло, когато изцелявате емоционалното тяло, вие изцелявате емпатичното тяло, а когато изцелявате емпатичното тяло, вие изцелявате вибрацията и веднъж след като вибрацията бива изцелена, реалността се променя.”
Защо е толкова важно да се освободим от ефекта на травматичните спомени? Искали ли сте някога да сте по-решителни, по-уверени в себе си и да можете да получите това, което искате по един безопасен и спокоен начин? Ако отговорът е „да“ – следният текст е за вас – https://integral-bg.eu/events/obuchenie-po-energijna-psihologiya-trauma-buster-technique/#1588677405367-e9bc6000-492c

Какво представлява метода TBT®
Trauma Buster Technique® (Техника за преодоляване на травма) е синтез между Енергийна психология и НЛП (Невролингвистично програмиране). Това е един мощен метод за елиминиране на симптомите на посттравматичния стрес и за цялостна промяна на вътрешните ни преживявания. ТВТ е лесна за научаване техника, независимо от езика, който говорим и независимо от пола, културата и религията, към която принадлежим, както и от нивото на грамотност и интелигентност. Тази техника може да се прилага навсякъде и по всяко време, според индивидуалните нужди, а също така тя е приложима и за групова работа.

ТВТ® е феноменална техника за справяне с всякакви видове страдания. Обучен съм в ТЕС и съм го ползвал преди да бъда обучен в ТВТ. Установих, че потупването и методологията на ТЕС са ефективни, но начинът, по който е възможно освобождаването от травма, както що се отнася до мен самия, така и това, което съм наблюдавал при клиентите си, е в пъти по-бързо като начин на действие и по-ефективно от това, което може да се постигне само с ТЕС. ТВТ прави истински чудеса и аз препоръчвам да се използва именно тази дума – „чудеса“, когато говорим за ТВТ.“

ТВТ® може да се прилага за всякакъв род травматични събития, които са в основата на това човек да се чувства тревожен, стресиран и депресиран, като не е задължително тези травматични събития да са задължително с твърде интензивен характер, за да е възможно, благодарение на прилагането на техниката, да се достигне до облекчението, което хората търсят. Понякога например, взаимоотношенията в семейството се явяват причина хората да се чувстват стресирани и депресирани и ТВТ лесно може да се приложи при такъв род ситуации, за да се редуцират или даже премахнат негативните емоции, свързани с това.
ТВТ® е особено полезна като помощно средство също и при хората, които биха искали да променят отрицателните и нежелани убеждения. Тези убеждения/вярвания може да са били вкоренени в подсъзнанието им още в ранна детска възраст, като с помощта на ТВТ можем да се освободим от тези остарели убеждения, което да доведе до повишаване на себеоценката и на капацитета ни, което от своя страна да доведе до така желаните промени в живота ни.
Въпреки че не можем да променим преживяното в миналото ни, ние можем да променим структурирането на спомените за това преживяно в мозъка ни и респективно да променим реакцията ни спрямо това, което сме преживели.
И така, искате да се справите и да елиминирате последствията от травмата? Сега вече е възможно да направите това и е възможно да го направите много по-лесно, отколкото ви се вярва в момента, като с помощта на ТВТ се освободите по един безопасен начин от задържаните в тялото ви в продължение на години, а може би и на десетилетия, симптоми на стреса, шока и травмата.

Предимства и ползи от ТВТ® :

  • ТВТ процесът е много деликатен и принципно една ТВТ сесия протича по относително мек и щадящ клиента начин, което намалява риска от ретравматизация в рамките на сесията.
  • Техниката е проектирана по такъв начин, че всяко повторно емоционално преживяване на дадено събитие се държи на безопасно разстояние.
  • Поради тази причина, преди сесията, е необходимо да се установи само един минимум от стабилизиращи мерки.
  • ТВТ е относително бърз процес, като повечето шокови травми могат да бъдат изцелени в рамките на една сесия.
  • Усещане за облекчение обикновено се наблюдава непосредствено след ТВТ сесията.
  • Въз основа на дългогодишния опит на Риана Уебстър, заедно с този на нейните ТВТ практици в световен мащаб, сесиите, които се правят в съответствие с ТВТ протокола, имат устойчиви във времето резултати, което не налага допълнителна работа или последващи сесии, след като веднъж се е работило с даден травматичен спомен.
  • Техниката може да бъде обяснена лесно и не изисква сложен език. Щом клиентът разбере процеса, той може да бъде преведен през отделните стъпки, докато разказва на майчиния си език какво се е случило с него.
  • ТВТ е подходящ както за възрастни, така и за деца. Добре се приема от хора от всякакъв културен или религиозен произход.
  • Техниката може да се приложи към всякакви спомени за стресови събития, които съдържат шоков момент – независимо откога датира това минало събитие.
  • Техниката е добре структурирана, което улеснява изучаването и прилагането ѝ.

За кого е това обучение
Терапевти
Обучението е подходящо и за онези, които биха искали да използват ТВТ® в терапевтичната си практика – психотерапевти, лекари, физиотерапевти, натуропати, холистични терапевти, специалисти по хранене, Рейки практици, НЛП практици, бизнес и лични коучъри и др.

Хора, интересуващи се от себеразвитие
Това обучение е подходящо за тези, които искат да използват ТВТ® като техника за самопомощ и подкрепа на своите приятели и семейство.

Хора, които нямат предварителни познания в областта на помагащите професии
Много хора решават да участват в това обучение като първа крачка към това да създадат своя собствена практика. Учители, инженери, компютърни специалисти, счетоводители и много други хора с различни професии желаят да променят живота си и избират ТВТ®, тъй като за практикуването ѝ не е необходимо да имат предварителен опит с други методи, за да са способни да я овладеят.

Повече информация за метода ТВТ®, както и за предстоящият тренинг, можете да намерите, като кликнете върху следващите линкове:

Ако желаете да вземете участие в предстоящият тренинг, можете да се свържете с нас за повече подробности относно таксата, сроковете за внасяне, отстъпките и т.н., на посоченият имейл адрес integral.institutebg@gmail.com
Телефон: 0878 665 668

Сърдечни поздрави

Екипът на
Psychology-BG.com и ИИР

Copyright © 2020Psychology-bg.com

ОТПИШИ МЕ от този списък >>


According to GDPR, we do not process or store personal data that may identify you.
We only use aliases and anonymous email addresses. We do not store or process any other data to an email address.
Your data is not subject to further profiling and/or post-processing. / Съгласно ЗЕТ това може да е НТС.

mailbul