База Данни Картини

Мъжът, който прави секс с Land Rover

la

la

В края на миналия месец една случка от Великобритания обиколи цял свят за по-малко от ден. Новината за гол, пиян мъж, правил секс със собствения си джип, беше посрещната със смях от много хора.

Даниел Купър беше заснет как имитира съвкупление с автомобила си – Land Rover, паркиран пред ресторант в Уелс. На мъжа е повдигнато обвинение за неуместно поведение на публично място.

Той е бил толкова пиян по време на случката, че не си спомня нищо от нея. Едва след като видял видеоматериала и снимките, повярвал на историята и признал обвиненията.

Преди да прави секс с джипа си, Даниел пил с приятели, но попрекалил. После казал в полицията, че не помни нищо от случилото се и вероятно алкохолът му е дошъл в повече. Той беше осъден на три месеца домашен арест със забрана за излизане в петък, събота и неделя.

Даниел, който е баща на три деца, има странно сексуално влечение към неодушевени предмети. Преди това той опитвал да прави секс с касов апарат и приятелите му го снимали като доказателство.

Странното е, че Купър не е единственият, който страда от подобно сексуално разстройство. 61-годишнията Едуард Смит от САЩ страда от механофилия – състояние, в което е силно сексуално привлечен от всякаква техника. Пред журналисти той споделя, че до момента е правил секс със около 1 000 автомобила и един хеликоптер.

Оригиналната статия: Мъжът, който прави секс с Land RoverSexnovini.com.

Прочети цялата