База Данни Картини

Любов без граници…

1397058959_a3ed2589b3_z

 

1397058959_a3ed2589b3_z

Ставали сме свидетели на различни странни прояви на любов с неодушевени предмети- т. нар. “обектофилия”- като случая на Ерика Айфел (по баща ЛаБре), която през 2007 година се ожени за Айфеловата кула.

През 1979 година друга ексцентрична дама, Eija-Riitta Berliner-Mauer (последните две означават Берлиснка-Стена), се жени за Берлинската стена.

Припомняме си тези примери на безгранична обич покрай случая на американеца с витруален прякор Dejvket, който нашумя напоследък.Вече 13 години той живее със силиконова секс-кукла, която е кръстил Сидор Бриджита Курененко, и възприема като своя съпруга.

Преди години той я купува за 4500 евро  и досега те живеят досущ истинско семейство. ”Бриджита е безупречна и съвършена. Връзката ни е 70% емоционална и 30% сексуална. Мислете, каквото си искате. Мой идол е “бащата” на поп-арта Анди Уорхол, защото и на него не му е пукало как другите възприемат нещата, които прави. Обичам Бриджита и не мога да си представя живота без нея”, споделя 40-годишният Dejvket.

“Връзките ми с истински жени никога не са продължавали дълго. Докато връзката ми с Бриджита е трайна и постоянна. Хората се непредсказуеми, но една секс-кукла винаги си остава същата. Тя не те лъже, не ти изневерява, нито мърмори нон-стоп като истинска жена”, категоричен е той.

Оригиналната статия: Любов без граници…Sexnovini.com.

Прочети цялата