България Север

Сгащиха 25-годишен, „разкостил“ паркирано на бул.“Хемус“ БМВ

снимка: Пресцентър МВР, Архив

Полицията в Габрово уличи 25-годишен мъж, който е откраднал и увредил различни части от лек автомобил „БМВ“, паркиран на булевард „Хемус“.

Деянията били извършени за времето от 1 юни до 1 септември. Неизвестно към онзи период лице успяло да открадне двете странични огледала, двете регистрационни табели и декоративната решетка на колата. Освен това увредило дръжките на вратите и чистачка на лекия автомобил.

От проведените оперативно – издирвателни мероприятия от габровските криминалисти бил установен извършителя на деянията. Това бил 25–годишният габровец.

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

След проведено разследване от криминалисти на севлиевската полиция, бил установен извършителят на две кражби на пари от къщи в с. Богатово, съобщават още от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Габрово.

На 31 август, от дома на възрастна жена от селото, непълнолетно момче откраднало 250 лв. Втората кражба била извършена на 4 септември, като същият младеж проникнал в къща и откраднал от портмоне 180 лв. и лични документи. Извършителят е задържан за срок до 24 часа.

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

След проведени оперативно – издирвателни мероприятия от криминалисти е установен и извършителят на три кражби от различни адреси в Габрово, допълват още от полицията.

За периода 9 февруари – 31 март, 27 – годишен мъж от областния град, откраднал велосипед „Спринт Аполон“ от мазе на бул. „Априлов“, от гараж на ул. „Орлово гнездо“ отнел моторен трион Хускварна, а от приземен етаж на къща на същата улица, откраднал вериги за моторен трион и нож за храсторез.

Част от вещите, предмет на престъпление, са намерени и иззети. Извършителят е задържан в РУ Габрово за срок до 24 часа.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730