База Данни Картини

Три безследно изчезнали момичета за последния месец

Три момичета на възраст между 15 и 23 години са обявени за издирване през последните две седмици.

Те са изчезнали от различни части на страната и до момента няма информация за местонахождението им.

Първото момиче е 17-годишната Ивелина Захариева Минева от село Дълбоки, област Стара Загора. Ивелина е изчезнала на 12 март, когато е напуснала домът си и от тогава близките й не знаят къде се намира и какво се е случило с нея. От полицията предполагат, че момичето е в компанията на мъж, но до момента няма повече информация за Ивелина.

23-годишната Маргарита Караджова е от Сливен, но в началото на месец август отива при приятели село Огняново, област Пазарджик. 2 дни по-късно момичето изчезва и до момента не е открита. Предполага се, че Маргарита е отвлечена насила.

От Трето РПУ в столицата издирват 15-годишната Жаклин Асенова Василева. Тя е излязла от домът си в кв. Красна поляна на 20 август около 01:00 ч. и от тогава е в неизвестност. От полицията имат данни, че момичето е жертва на трафик на хора през ГКПП Илинден.

Умоляват се всички, имащи информация за местонахождение да подадат сигнал на тел. 112.

Открита е Емине Илязова Османова

Емине Османова от село Лебед изчезна на 2 август, когато излязла да нахрани котките пред домът си и повече близките и не я видели.

На 25 август Емине позвънява на майка си от непознат номер и заявява, че се връща у дома. Разследващи полицаи неофициално потвърдиха, че момичето е било отвлечено за работа като проститутка в Гърция, но след платен солиден откуп от семейството е било върнато.

 

 

Автор: Три безследно изчезнали момичета за последния месец„>Crimes.bg