База Данни Картини

Настройте се за секс

s

Не си въорбразаявате и не сте единствените. Обикновено след година или две съвместно съжителство, жените започват да усещат намаляване на либидото, показва проучване. (Това може да се случи и на мъжете, но при нежния пол е по-осезаемо)

Повечето от нас смятат, че желанието запалва идеята за секс. Но ако не сме в настроение, как да запалим свещи и да се приготвим да посрещнем половинката от работа? Но формулата „първо желание, после секс“ е изключително ограничаваща, според доктор Лори Минц, професор по психология в университета във Флорида.

Проучването определено показва, че жените може да имат идея за секс, да започнат да правят секс, а желанието да се появи след това, след което да дойде и щастието от това, което правят. Така че понякога номерът е просто да го направим, а след това да си кажем, че сме щастливи от това.

Ето няколко идеи как точно да се случат нещата.

Ако имате 5 свободни минути си сложете…чорапи

Точно така, не предлагаме секси, изкусително бельо, а прости чорапи. Ето и защо. Изследователите са открили, че затоплянето на краката води до затопляне и на други части от тялото. Областта на мозъка, която отговаря за усещанията в гениталиите е в съседство до онази, отговаряща за усещанията в краката. Някои учени смятат, че когато краката са студени, е трудно да се почувствате достатъчно удобно, за да достигнете оргазъм, но ако сте с чорапи, шансовете се повишават до 80%.

Ако имате час на разположение, отидете на тренировка

Над 200 жени са участвали в проучване, направено през 2010 година, за което са казали, че са изпитвали оргазъм докато тренират. Правете упражнения, натоварващи мускулите на корема, като например коремни преси като сте обгърнали с крака облегалката на стол. Така мускулите на влагалището Ви също се свиват и имате огромен шанс да получите повече от тренировка. Освен това кръвта нахлува в интимните Ви части и Ви подбужда към ласки, на които може да се отдадете веднага след спорта.

Ако имате седмица, направете палави планове

Обикновено хората смятат, че планирането на секс е нещо, което правят само старите двойки, но Минц ни напомня, че по-голямата част от хората са започнали с този навик още в началото на връзката си. На вечерните срещи, които много често не са просто за вечеря, женитесе мажат с лосиони, носят секси бельо, гримирани са и се чувстват секси. По този начин те провокират партньора си и могат значително да подобрят сексуалния си живот, ако планират седмица със секс-вечери.

Ако имате две седмици, сменете играчката в леглото

Повече от половината жени на възраст между 18 и 60 години използват вибратор, показва проучването. Предполагаме няма да се шокирате, че редовната употреба на тези инструменти за щастие прави настройването за секс много по-лесно.

Оригиналната статия: Настройте се за сексSexnovini.com.

Прочети цялата