База Данни Картини

Какво разкрива походката Ви за сексуалния Ви живот?

lady

lady

Дами, бъдете наясно, начинът по който ходите разкрива детайли за интимния Ви живот. Според белгийски учени, жените които изпитват вагинален оргазъм по време на секс ходят различно от онези, които не могат.

Изследователите заснели жени, ходещи по улицата като половината от тях са споделили, че получават вагинален оргазъм по време на секс, т.е. не чрез клиторна стимулация, а чрез проникване. След това изследователите се съсредоточили върху сексуалната история на същите жени, гледайки видеозаписите и преценявайки способността им за оргазъм. Оказало се, че са успели да разпознаят, че около 80% от жените изпитват вагинален оргазъм само по походката.

Учените предполагат, че вагиналният оргазъм може да засили някои мускулни групи при жените, правейки походката им да изглежда по-лека и ненатоварваща. Внимателният наблюдател може да определи способността на жената да изпита вагинален оргазъм от подвижността, чувствеността, освободеността на походката й.

Изследователите предполагат, че по-раздвижената в ханша жена, която прави големи крачки може да бъде пример за жена, която изпитва вагинален оргазъм.

Оригиналната статия: Какво разкрива походката Ви за сексуалния Ви живот?Sexnovini.com.

Прочети цялата