База Данни Картини

Какво кара жените да си мислят, че сте гей?

1

1

Преди време животът беше лесен за хетеросексуалните. Днес, когато ролите на различните полове са спорни и всичко е обърнато наопаки. А дали момичетата ще Ви вкарат в графа „приятели“ зависи единствено от Вас.

Ето четири причини, поради които може да решат, че сте гей и да Ви вкарат в графата.

  1. Хомофоб сте

Това може би е очевидно. Когато момче е прекалено разтревожено за нещо, е малко притеснително защо. Хомофобията също се изразява в други неща като „безболезнени“ щети или мании по сексуалността на хората наоколо. Повечето хетеросексуални просто не могат да преценят със сигурност дали някой е гей или не. Гейовете най-често са незабележими за повечето хетеросексуални мъже.

  1. Странен сте

Жените оценяват мъже, които се грижат за себе си и знаят как да се обличат. Чувството за стил е много важно. Но ако един мъж може да забележи маркови обувки от пет метра, това може да предизвика някои въпроси. Прекарвате ли повече време пред огледалото отколкото приятелката Ви? Грижите ли се за кожата си повече от нея? Замислете се…

  1. „Тотален“ мъжкар сте

Мъж, който не млъква и постоянно разказва за мацки, с които е спал, и който гледа мажоретките на мачовете повече отколкото самите мачове, изглежда сякаш преувеличава малко. Отново, какво се надявате да докажете? Не само карате хората около себе си да се чувстват некомфортно, но и сериозно намалявате шансовете си с истинско момиче. Просто се успокойте, ако не по друга причина, защото сегашната Ви стратегия не я бива.

  1. Показвате липса на интерес

Това е един от най-разпространените отговори сред жените, участвали в проучването. И почти всички от тях признават, че всичко е повече за запазване на егото и скриване на комплексите и няма нищо общо с това, което правите всъщност. Момичетата казват „Ако поканя момче вкъщи и той поне не се опита да направи ход, просто смятам че не си пада по жени.“

От една страна жената иска да бъдете джентълмен и да уважавате границите им, но когато го направите, те си правят изводи относно сексуалността си. Объркващо е и дори малко нечестно… Да, но никой не е казал, че сексуалните неща не са объркани. Ключът е в намирането на границата между заигравката и нежеланите изводи.

Оригиналната статия: Какво кара жените да си мислят, че сте гей?Sexnovini.com.

Прочети цялата